De populairste energieleveranciers

Je bent van plan straks op een long drive te gaan. Je wilt nog even snel je mobiel opladen omdat je mobiel een dagje mee moet gaan. Alle plekjes die je ontdekt wil je natuurlijk wel kunnen vastleggen. Heb je er eigenlijk wel ooit bij stilgestaan hoe belangrijk een energieleverancier voor jouw behoeftes is? Zonder jouw energieleverancier had jij nu geen elektriciteit om je mobiel op te laden. Wie is jouw energieleverancier? Welke energieleveranciers zijn er eigenlijk? Bekijk het beste aanbod hier, waar je het gemakkelijkst de goedkoopste energieleveranciers vergelijken kunt.

Vattenfall de meest gekozen optie

De meest gekozen energieleverancier in Nederland is Vattenfall met 2.1 miljoen klanten. Vattenfall staat beter bekend als het bedrijf Nuon. Vattenfall is het moederbedrijf van het voormalige Nuon. In 2019 nam Nuon dan ook de naam Vattenfall over. Het doel van Vattenfall is om binnen een generatie fossielvrij leven mogelijk te kunnen maken. Vattenfall wilt dit doel bereiken door onder andere de klanten te stimuleren fossielvrije energie op te wekken en energie te besparen. Vattenfall werkt aan het grootste windpark op zee om fossielvrije energie op te wekken voor hun klanten. Hiernaast biedt Vattenfall ook Vattenfall InCharge. Dit is een oplaadnetwerk voor elektrisch rijden binnen Europa. Elektrisch rijden is een manier van fossielvrij reizen en wordt daarom door Vattenfall erg aangemoedigd.

Essent services voor een lage energierekening

Na Vattenfall is de populairste energieleverancier Essent. Het doel van Essent is om ‘klantkampioen’ in energie te zijn. Dit probeert Essent te worden door verschillende services aan te bieden. Essent voorziet zijn klanten natuurlijk in het leveren van gas en stroom. Maar wist je dat Essent ook de isolatie van jouw woning kan regelen? Zo zijn zij gespecialiseerd in spouwmuurisolatie, dakisolatie en vloerisolatie. Essent draagt ook bij een duurzame energie door onder andere de optie zonnepanelen aan hun klanten te geven. Hierdoor krijgen de klanten naast een lagere energierekening ook de kans om een investering te doen in een duurzamere toekomst.

Engie Electrabel abonnement op maat

Engie Electrabel, voorheen Electrabel behoort ook tot de populairste energieleveranciers. Engie Electrabel onderscheidt zich vooral in het feit dat zij heel duidelijk aangeven waar hun prijzen uit opgebouwd zijn. Hun transparantie als bedrijf geeft de klanten vertrouwen in het bedrijf. Engie Electrabel bouwt zijn prijzen op aan de hand van leveringskosten, netbeheerkosten en overheidsheffingen. Net als de eerder genoemde energieleveranciers werkt Engie Electrabel ook mee aan een groene stroom. Engie Nederland bestaat uit Engie Services en Engie Energie. Door het grote bereik van deze twee onderdelen kan Engie Electrabel zijn groene stroom leveren aan zijn klanten door energie op te wekken middels wind en zonne-energie.

Tot slot

Na het lezen van dit artikel heb je nu een beetje meer inzicht in welke energieleveranciers het actiefst zijn op de energiemarkt. Zo kiezen Nederlanders voor bedrijven als Vattenfall, essent en Engie Electrabel. Dit zijn allemaal bedrijven waar duurzaamheid door middel van groene stroom voorop staat. Wil jij ook duurzamer leven? Misschien moet je dan nagaan bij welk bedrijf jij zit en je eventuele mogelijkheden bekijken via onze site!

Navigation

Home

Latest Posts

Proteine Shake Na Sporten

Published Feb 06, 23
10 min read

Auto Verkopen Vlaanderen

Published Feb 05, 23
10 min read

Auto Verkopen Roosendaal

Published Feb 05, 23
11 min read